’Staycation’ tilsat et pift af Østens livsstil og varme

’Staycation’ tilsat et pift af Østens livsstil og varme

Sommerferien nærmer sig – og på trods af nye lempelser for rejser til en hel del europæiske lande, har de fleste allerede valgt at forlige sig med tanken om at nyde ø-livet på Bornholm fremfor på Bali, eller strandlivet i Skagen fremfor i Singapore.

Og selvom Danmark er skøn om sommeren og at det godt kan føles lidt eksotisk, eller i hvert fald meget ferieagtigt, at spise fisk på havnen i Hornbæk eller kaste sig ud fra klipperne i Svaneke, så er vores mulighed for at indtage verden som vi plejer – og muligheden for at udforske andre kulturer- tænke- og levemåder, blevet ret så indskrænket i løbet af de seneste måneder.

Spørgsmålet er derfor, hvordan du finder inspiration samt den flig af den æstetik, livsstil og varme, du er vild med, når du f.eks. rejser østpå?

Svaret er – det kan du faktisk godt lige her i Danmark; i København, i provinsen – eller måske slet og ret – hjemme hos dig selv.

Nedenfor får du nogle fif til, hvordan du kan nyde stemningen og æstetikken på nogle af de destinationer, du normalt elsker at besøge eller er inspireret af i din hverdag herhjemme i vores egen lille andedam.

Rejs i tankerne, nu hvor de fysiske rejser har lidt lange udsigter.

Smag eller duft dig f.eks. til en bid af Indonesien med en Nasi Goreng serveret på palmeblade, eller omgiv dig med lotusblomster og Buddhastatuer på et østligt inspireret spa i indre København, eller med Tom Yum, thailands tingeltangel og tonsvis af orkideer på en autentisk Thairestaurant.

Du kan også tage på et mentalt ’get a way’ til det balinesisk inspirerede hotel: Manon Les Suites på Gyldenløvsgade i det centrale København. Her kan du drikke Rhum Collins eller Espresso Martinis under eksotiske hængeplanter ved den balinesiske pool, eller overnatte omgivet af eksotisk kunst og interiør i varme farver. København gemmer på en sand tropisk jungle midt i storbyen.

Der er også mulighed for at lukke Østens stemning ind i dit eget hjem. Mærk historiens vingesus ved at investere i en antik planters chair fra det koloniale Java, giv Ikea reolen et modspil med et spise-bord af genbrugs- teaktræ fra gamle balinesiske fiskerbåde, eller du kan købe røgelsespinde og invitere en massiv buddhastatue i sten ind i din stue.

Ønsker du inspiration til, hvorledes du kan omgive dig med rustikke sjælfulde møbler og interiør, der lader tankerne flyve mod varmere himmelstrøg, så prøv evt. at tjekke nedenstående links:

https://barustic.dk/index.php/inspiring-interior-and-homeware/

https://barustic.dk/index.php/rustic-and-recycled/

Ønsker du mere information om de unikke møbler fra hhv. Java, Bali og Indien, eller ønsker du at tage et nærmere kig på sagerne, så giv os evt. et kald på: 29616142 eller 20966106.