B2B

Vil du sælge – eller bringe et stref af Østen ind din butik eller i dit indretningsprojekt?

Autencitet, uniqueness og historiefortælling. Barustic håndplukker ikke kun rustikt og unikt interiør, møbler og vintage tekstiler blandt vores dygtige leverandører i Danmark, Indien, Holland, Indonesien og Marokko og videresælger disse via vores webshop og strøgbutik i Helsingør. Vi har også vores egen produktion af smukke tekstiler af unikke recyclede sarier, som f.eks. de farverige sengetæpper af vintage silke, unikke quiltede vendbare jakker. yoga- og strandtasker. Kimonoer, kaftaner, kjoler og nederdele. Puder og plaider. Og der er meget mere på vej. Alt sammen af recyclede sarier i smukke mønstre og farver. Blandt de varer vi får produceret under eget brand – Barustic – i Rajastan i Nordindien, er materialerne altid udvalgt og håndplukket af os, mens de dygtige skræddere transformerer de recyclede farverige sarier til smukt interiør og unik beklædning af de fineste materialer.

I begejstring over vores udvalg af smukt interiør og beklædning, hvor der løbende kommer nye produkter til, har vi nu også valgt at åbne op for B2B salg til butikker og virksomheder.

Har du en butik eller webshop, og vil du gerne være forhandler af vores produkter. Eller er du ansvarlig for indretning af en café, restaurant, yogastudie, rejsebureau, behandlerrum, livsstilsbutik eller noget helt syvende. Så Kontakt os for detaljer omkring et B2B samarbejde enten på tlf 42666484 eller på mail info@barustic.dk. Tag evt. et kig på vores webshop, hvor du kan få en idé om vores unikke, farverige univers, hvor bæredygtighed og uniqueness er en naturlig del af konceptet. Du kan også besøge os i Bjergegade 4C i Helsingør, hvor vi kan tage en god snak over en kop kaffe.