Indretning med sjæl, autencitet og personlighed

Ønsker du at skabe den rette stemning og energi i din stue, dit sommerhus eller i din forretning (både fysisk butik eller behandlerrum), men mangler inspiration til stilen eller til hvordan, du får det maksimale ud af dine kvadratmeter – stemningsmæssigt, personlighedsmæssigt og pladsmæssigt? Så vil vi meget gerne hjælpe…

Vi har en stor interesse for farver, materialer og sammensætning af teksturer, tekstiler og stilarter, samt erfaring med at bringe det bedste fra hele verden hjem – og sætte det i spil med den lyse og funktionelle skandinaviske minimalisme. Vi har i størstedelen af vores liv rejst verden tynd – og har et stort indblik i- og viden om – indretningsstile fra hele verden. Vi er især tiltrukket af den eksklusive etniske- og bohemeagtige stil, man f.eks. finder i lande som Indonesien/Bali, Indien og Marokko.  En stil der både fortæller historier, er unik og bidrager med personlighed og smukke farvesammensætninger. En personlig stil, hvor kunsthåndværkere bag, gør en dyd ud af kombinere gamle traditioner med smukke recyclede materialer og med den funktionalitet, vi kræver i en moderne hverdag.

Vi er også vilde med koloniale stil fra Java, hvor historiens vingesus afspejler sig i de smukt udførte bænke, borde, skabe og gamle skulpturer; hvor smukke kvalitets-materialer fra en svunden tid, tilfører rummet en ganske særlig ’’feel’.

Recyclede materialer og gedigne genbrugte møbler er en hjørnesten i den enkle, flotte og populære Industrielle stil, som man ofte oplever på trendy restauranter og moderne hoteller. Vi er vilde med det rå og rustikke look, samspillet mellem enkle uopslidelige elementer som f.eks. et gammelt træbord omgivet af enkle og funktionelle metalstole, flankeret af funktionelle farveklatter, ting der alle tjener et formål. Hele’ less is more’ indretnings-strategien.

Lad dig evt. inspirere af et eller flere af vores blogindlæg ift. hvilken typer møbler og materialer, der tiltaler dig mest. Kom ind og besøg vores hyggelige butik, der er spækket med farverige madrasser, puder, hynder, vattæpper, plaider mm.  af indisk vintage sari- Tag en tur rundt i vores rustikke kælder, hvor møbler af recycled teak,  upcyclet interiør, krukker og keramik fra Marokko – og meget meget mere – troner. Skriv en mail, eller tag en snak med os om, hvordan vi kan hjælpe dig med at indrette din stue, dit sommerhus, din virksomhed eller noget helt fjerde.

Kom og tag en uforpligtende snak om dine ønsker til indretning af dine vigtigste rum. Vi vil rigtig gerne hjælpe till med, at du får skabt præcis den personlighed, stemning og energi du ønsker i lokalet.

Kontakt os pr. mail, giv os et kald – eller besøg os i butikken. Vi glæder os til at tale med dig!

Kontakt os