Din indretning afslører dine længsler

Så hvad længes du mon efter.?

Tidligere afspejlede vores boligindretning vores position i samfundet. Bønderne indrettede sig f.eks. funktionelt med få møbler og praktiske alkover, mens godsejerne markerede sig med polstrede stole samt ekstravagante puder af edderdun og med broderede våbenskjold.

I dag afspejler vores boligindretning, at vi vælger med hjertet. At vi indretter os til det liv, vi går og drømmer om. Den fortæller noget om, hvad vi er for nogle mennesker, samt om, hvem vi allerhelst vil være…

Livsstilsekspert Lars Samuelson har i samarbejde med Boligmagasinet tidligere præsenteret fem forskellige indretningstyper. Og nedenfor kan du se, om du kan genkende dig selv i en eller flere af disse fem (fritfortolkede) indretningstyper samt lidt om, hvad dine bevæggrunde er for at indrette dig som du gør..

Nordisk og klassisk: 

Du vil gerne signalere, at du har god smag og penge på bankkontoen. Herudover vil du gerne vise, at du har viden om dansk designhistorie og at du tilhører et veluddannet segment. Du vælger den klassiske stil, måske fordi du er passioneret omkring den, men måske også, fordi det er den ‘lette’ og sikre løsning.

Du længes efter traditionelle værdier og at blive anerkendt for din sikre stil og økonomiske formåen

Minimalistisk: 

Minimalisme betyder ikke nødvendigvis, at du ikke sætter pris på ting til boligen. Du vælger interiør, der betyder noget for dig. Og mens minimalisme før i tiden kunne være et udtryk for at være i kontrol, kan det i dag også signalere, at du er et moderne menneske. Og at du f.eks. fokuserer på at være miljøbevidst og på ikke at overforbruge.

Du har en længsel efter en enkel livsstil, hvor du har taget stilling til alt det du omgiver dig med.

Eklektisk og maximalistisk: 

Du er ikke bange for at omgive dig med opsigtsvækkende ting. Dit hjem er farverigt, du elsker storladne elementer som messing, velour og sjove spejle og har måske endda noget vildt tapet på væggene og nips. Du er den mere spontane type og dit hjem signalerer en vis grad af humor, du tør bryde med reglerne og tager ikke dig selv og din indretning så seriøst.  Du har i øvrigt en tendens til at ændre din indretning ret ofte.

Du har en længsel efter at sætte spræl på hverdagen – og at vise du tør slå dig løs.

Etnisk og bohemeagtigt: 

Du bor med rejsefund og elementer, der sender tankerne på flugt til varmere himmelstrøg. Du omgiver dig med ting, der ikke nødvendigvis er danske i deres udtryk, og du vælger f.eks. gerne mørkt teaktræ frem for lyst egetræ. Du kan måske godt lide den livsfilosofi samt historie-fortællingen i det interiør du omgiver dig med. For selvom du ikke nødvendigvis er rig på penge, så er du det måske på oplevelser.

Du har en længsel efter at markere et større udsyn mod verden, en indsigt nye livsfilosofier og tænkemåder – og du sætter pris på kunst og kultur fra fjerne kontinenter.

Landligt: 

Du indretter dig med ting fra en tid, hvor alt ikke var så travlt. Du bor måske på landet, eller også er det sådan, at du har valgt at indrette dit kolonihave- eller sommerhus. Du vil gerne leve i kontrast til det hæsblæsende liv, mange lever i storbyen. Stilen signalerer, at du værner om mere jordnære dyder fremfor at sidde bag en skærm. Den er tryghed og hygge.

Du har en længsel efter de gode gamle dage. For at leve et liv i et roligt tempo, hvor man sætter pris på nøjsomhed og på godt håndværk med en god historie.

Måske du kan genkende dig selv i en eller flere af de ovenstående kategorier. Så hvad er det for en længsel din indretnings-stil afspejler..?

Vi indrømmer gerne, her hos Barustic, at vi har en længsel efter at omfavne og opleve verden. Efter nye udsyn. Nye tænkemåder..

Har du samme længsel, eller vil du bare gerne ha inspiration til, hvordan du indretter dig med unikt interiør med god historiefortællinng, eller inspiration til, hvordan du supplerer din enkle stil med penselstrøg af varme og uniqueness fra fjerne himmelstrøg, så tjek gerne linket her nedenfor: https://barustic.dk/shop/